Arkiv

KIF skal have en sejr onsdag aften


Efter weekendens nederlag på 27-32 ude mod Århus Håndbold skal KIF Kolding København meget gerne have point på kontoen – og gerne to af slagsen – i onsdag aftens hjemmekamp mod TM Tønder. En kamp, som fløjtes i gang i Sydbank Arena klokken 19.00.

Som resultaterne har maget sig i denne sæson er kampen om de sidste fire slutspilspladser knivskarp, hvor syv klubber kæmper om at snuppe de fire pladser fra nummer 5 til 8 i ligaen: GOG, Mors/Thy, KIF, HC Midtjylland, Ribe/Esbjerg, Sønderjyske og Århus Håndbold.

KIF Kolding København-spillerne kender betingelserne. Onsdagens kamp skal meget gerne give en sejr, men TM Tønder er et hold, som i sin første sæson i ligaen har bevist, at holdet har klasse til at forblive i ligaen. Det viste holdet i sidste uge, da TM Tønder vandt en overbevisende 25-20 sejr ude over Ribe/Esbjerg, men det beviste Tønder sådan set også mandag aften, da holdet viste stor moral og kampgejst, da holdet efter at have været bagud med seks mål i bundbraget mod Randers kæmpede sig op og fik uafgjort 21-21.

Flere af TM Tønders profiler er spillere med en fortid i KIF Kolding København. Det gælder ikke mindst holdets største profil, playmaker Kristian Stoklund Larsen samt det unge stortalent på højre back, Nikolaj Enderleit. Også Rolf Ravn, som primært tager fra i Tønders forsvar, huskes fra sin tid i KIF. Og de der husker langt tilbage i KIF-historien vil også vide, at Tønders aktuelle vikar som andenmålmand, Dennis Klinge, har en fortid hos KIF.

Netop Kristian Stoklund, Nikolaj Enderleit og Dennis Klinge i målet var helt afgørende profiler, da Tønder hentede det ene point i gyseren mod Randers.

Sønderjyderne har flere andre profiler. Jimmi Elmgaard og Martin Kærgaard Pedersen på stregen, ligesom bagspillerne Rune Schrøder, Oliver Eggert og Ulrik Nøddesbo Eggert også er folk, som kender vejen til målet.

Alt det ændrer dog ikke på, at KIF Kolding Københavns mandskab med alle sine profiler – minus skulderskadede Magnus Landin – skal være i stand til at hente begge point i en hjemmekamp mod en oprykker.

Men onsdag aften skal KIF Kolding København have massiv opbakning fra sit trofaste hjemmepublikum. Husk vi er fans i både med- og modgang – og kom i god tid til dette brag af en kamp, hvor vi også forventer masser af sønderjyske TM Tønder-fans i Sydbank Arena.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding