Arkiv

Svenske Stenmalm skød KIF til sejr


Der var lagt op til lidt af en gyser, der TM Tønder her til aften gæstede Sydbank Arena og KIF Kolding København. Begge hold havde desperat brug for points, og man kunne mærke på begge mandskaber, at der var fuld tænding på. Det var gæsterne fra Tønder der kom bedst fra start, og efter ganske få minutter, var gæsterne kommet foran med 1-4. Carlos Ortega hev straks et time-out kort i lommen, men det var som om, at frygten for en spansk skideballe fik gang i spillet, og KIF kunne langsomt hale ind på TM Tønder. Som halvlegen skred frem begyndte hjemmeholdet at dominere mere og mere, og med flot forsvarsspil samt en kollektiv fight i angrebet gjorde, at KIF Kolding København kunne gå til pause med en smal føring på 13-11.

Gutterne fra KIF Kolding København kom ud som lyn og torden i anden halvleg, og mens Philip Stenmalm for alvor fik turpas til skydeteltet, og bankede boldene ind, så rullede Kasper Hvidt gardinerne ned, og pillede fuldstændigt pynten fra TM Tønder. Da der var spillet 17 minutter af 2. halvleg havde KIF Kolding København trukket fra, og førte 21-16. Det flotte spil betød også, at spillere som Jens Svane og Antonio Garcia blomstrede, og der blev endda også givet tid til den purunge Mathias Daugaard. Det flotte spil på banen betød også, at KIF Kolding København med 5 minutter tilbage førte med 26-18. Kasper i kassen blev ved med at pille pynten af de stakkels Tønder-drenge, der til tider virkede skræmt af den mangeårige klassemålmand. Da hornet i hallen lød, kunne KIF Kolding København da også fejre en meget flot sejr på 27-20, efter 2. halvleg, hvor man ikke rigtigt var i tvivl om kampens udfald. Man of the match, og topscorer blev den lange svenske stjerne, Philip Stenmalm, der scorede 7 flotte mål for KIF Kolding København.