Arkiv

En kriger siger stop


Efter mere end 20 år på topplan, har Lars Jørgensen valgt at lægge harpiks og sko på hylden, når sæsonen er spillet færdigt. Det er meget vedmodigt, at vi nu skal sige på gensyn til en af sportens aller største stjerner, som nu stopper sin aktive karriere. Om sit valg siger Lars selv: - Efter snart 20 år på topplan føles tiden rigtig til at sige stop, siger Lars selv i hans pressemeddelelse, inden han fortsætter. - Jeg har været privilegeret af at få lov til at repræsentere mit land, spille med i den absolutte verdenselite og været en del af dansk håndbolds mest ambitiøse håndboldprojekter. Det er svært at bede om meget mere som håndboldspiller, og selv om det bliver vemodigt, har beslutningen faktisk ikke været svær. LarsJørgensen kan bryste sig af, at kalde sig Danmarks mester, europamester og har desuden repræsenteret meget store klubber i udlandet, så der er ingen tvivl om, at Lars bliver savnet hos KIF Kolding København. Vi takker Lars for hans mange års tjeneste i KIF-trøjen.