Arkiv

Skuffende dag i Ungarn


KIF Kolding København skulle her til eftermiddag forsøge at spille sig et skridt nærmere kvartfinalen i EHF cuppen, men må tage hjem uden point og med skuffede miner, efter et nederlag på 28-26 til Grundfos Tatabanya.

Fra starten af var det tydeligt, at der manglede lidt timing i angrebsspillet, men takket være en stærk præstation fra Kasper Hvidt, så lykkedes det KIF Kolding København at holde sig inde i kampen. Selvom det stationære spil i angrebet ikke fungerede, så havde KIF godt fat i forsvaret, og især Jens Svane var god i kontrafasen. Det var en kamp hvor KIF Kolding København hele tiden haltede lidt efter, men det lykkedes dog aldrig Tatabanya at slå det afgørende hul, og det lykkedes endda Morten Bjørnshauge at udligne tæt mod slutningen, men der var desværre for KIF tid nok til at Tatabanya kunne bringe sig foran med 13-12, der også var stillingen ved pause. Anden halvleg startede om muligt mere sløjt end den første, og lyn hurtigt var KIF Kolding København bagud med 15-12. Herefter tog fanden ved både Kasper Hvidt, og Niko Mindegia, der bidrog med en masse gode ting i begge ender, og KIF fik atter kontakt. Herefter bølgede kampen længe fem og tilbage, men i en situation hvor Mindegia går igennem, lander han skævt og måtte udgå, hvilket også betød at den lyn hurtige spanier ikke kunne bidrage med hans dødelige fodfinter.

Tatabanya fik mod slutningen slået et afgørende hul, og selvom KIF Kolding København fightede bravt til det sidste, så endte kampen altså med et nederlag til det danske hold. Der er dog mulighed for en hurtig revanche, når Tatabanya gæster KIF og FORUM Horsens næste lørdag.