Arkiv

Målrigt rivalopgør gav ingen point.


Der var blevet skrevet og sagt meget omkring aftenens opgør, men til stor skuffelse for KIF Kolding København så blev det til et ærgerligt nederlag til de evige rivaler fra GOG.

Magnus Landin er desværre stadig ude med en skulderskade og var derfor ikke i startopstilling, men Magnus mærker bedring i skulderen og vi håber han snart er klar til kamp! Til gengæld var Mindegia med igen, efter at måtte udgå fra kampen i lørdags i Ungarn.

Det startede desværre rigtig godt for fynboerne, de var hurtige og skarpe i deres kontraspil, og efter 9 min. står der 9-3 til GOG, hvoraf 3 af målene er rene kontramål.

Niko lavede nogle fine ting i angrebet, og drengene kæmpede bragt for at æde sig ind på GOG. Efter 20 minutters spil af 1. halvleg begyndte vi også, at få styr på GOG’s farlige kontraspil. Philip Stenmalm gik frem i en 5-1 i forsvaret, for at bryde det fynske angrebsspil, og vi formåede at ændre 17-11 til 17-14, som også bliver pausestillingen.

Det var en 1. Halvleg uden hverken udvisninger eller straffekast til nogle af holdene.

GOG startede 2. halvleg med en scoring, og GOG fortsatte bare det gode spil i resten af kampen. KIF Kolding København kæmpede og kom lidt mere ind i kampen trods alt.

Tino satte nogle gode straffekast ind og Hvidt tog nogle flotte 100% redninger.

Vi var tættest på GOG med en forskel på 3 mål, men formåede aldrig at lukke hullet. Drengene kæmpede her til aften, men får bare aldrig lukket ned for GOG’s målmaskine, og må gå fra dette rivalopgør som tabere. Hatten af for GOG, der var bedre på dagen. En virkelig godt skydende Niclas Kirkeløkke gjord det heller ikke nemmere for os med hele 10 scoringer fra sin farlige venstrehånd.

Om nederlaget siger Niko Mindegia til TV2: - "Jeg er meget træt. Jeg synes virkelig, at GOG løb hurtigt i dag, og de var måske i bedre fysisk form end os. Jeg ved godt, at det ikke er sjovt for vores supportere, når vi spiller så skidt, men vi må bare klø på! Vi er stadigvæk i EHF, hvor vi har mulighed for at gå videre fra gruppen, og vi kan også stadig nå en plads i slutspillet, og så må vi bare forbedre os!, slutter en tydeligt skuffet Mindegia af.

Lige nu er det træls! Men vi må kigge fremad, og heldigvis er der allerede plads til oprejsning på lørdag, hvor KIF Kolding København hjemme tager imod Grundfos Tatabanya, og kan tage et stort skridt nærmere en plads i kvartfinalen i EHF Cup.