Arkiv

KIF tabte pusten til sidst!


KIF Kolding København var på forhånd tvunget til sejr, hvis drømmen om en kvartfinale i EHF Cup skulle realiseres, men til trods for en god første halvleg, måtte KIF gå slukøret hjem med et nederlag på 26-29. KIF Kolding København kom ellers flyvende for start i en kamp, hvor der var alt på spil, og efter ganske få minutter var KIF Kolding København foran med 4-1. Billedet i første halvleg bar da også præ af et KIF-hold, der viste stor kollektiv styrke, og det danske hold kunne gå til pause med en føring på 16-14. Anden halvleg startede også lovende, og da der manglede 20 minutter af kampen var KIF Kolding København forsat i front, da kampen stod 21-19 i danskernes favør, men herefter gik alting galt, og Grundfos Tatabanya åd sig ind i kampen igen. Da udeholdet fra Ungarn kom foran med 10 minutter igen, var det som om, at KIF Kolding København tabte pusten fuldstændigt, og til stor ærgrelse for fansene, så smuldrede sejren væk. I kampens slutfase, blev der gamblet lidt mere, hvilket blev straffet af de koncentrerede Tatabanya-spillere. Da haluret dyttede for sidste gang i kampen, kunne ungarene række hænderne i vejret og fejre, at de er så godt som sikre på en plads i kvartfinalen i EHF Cup.

Til kampen startede KIF Kolding København således:

Målmand: Kasper Hvidt

Venstre fløj: Jens Svane

Venstre bak: Bo Spellerberg

Playmaker: Philip Stenmalm

Streg: Cyril Viudes (Angreb) /Bjørnshauge (Forsvar)

Højre back: Konstantin Igropulo

Højre fløj: Fabio Chiuffa KIF Kolding København topscorer, og man of the match: Bo Spellerberg