Arkiv

Storebror skal revanchere i pokalen!


Der er blevet trukket lod til næste runde i pokalen, og her skal KIF Kolding København op imod 2. divisionsholdet fra HK Give Fremad. Senest torsdag den 18. maj lægger Ikærhallen gulv til sjette runde i Santander Cup, når hjemmeholdet fra HK Give Fremad af 2001 tager imod storfavoritterne fra KIF Kolding København. - Selvom man måske ville tro, at et 2. divisionshold fra Give er en ukent modstander, så er det ikke tilfældet. HK Give Fremad har nemlig allerede spillet imod KIF Kolding Københavns andet hold, KIF Kolding, der ligger i selv samme pulje i 2. division som HK Give. I den kamp vandt HK Give med 21-20, så man kan godt sige, at storebror kan revanchere nederlaget når kampen fløjtes i gang senere på foråret. Kampens nøjagtige dato og tidspunkt er ikke fastsat, men kampen skal spilles senest d. 18. maj.