Arkiv

Forløsende sejr i Randers!


Der har ikke været meget positivt at læse om KIF Kolding København på det seneste, og den vitale slutspilsplads har pludselig været i overhængende fare. Derfor var de mange foldige mestre også tvunget til en sejr ude imod Randers HH. Det var derfor naturligvis en flok glade KIF-spillere der kunne synge sejrssang, da kampen var sluttede 17-23. Kampen er tidligere her på KIF.dk kaldt én af de fire finaler, som KIF Kolding København skulle overvinde for at være sikker på en plads i det meget vigtige slutspil. Efter nederlaget til Ribe/Esbjerg, var KIF Kolding København tvunget til sejr, hvis drømmen om slutspillet skulle forblive realistisk. Kampen var som ventet en smule nervøs i starten, men drengene fra KIF Kolding København viste stor sikkerhed, og spillede med en god portion selvtillid, og da første halvleg var gået, havde KIF Kolding København sikret sig en føring på hele 4 mål, ved stillingen 11-15. Anden halvleg fortsatte i cruisende stil, og da der var spillet 50 minutter var stillingen 16-20 til KIF Kolding København, og de vigtige point var inden for rækkevidde. Herefter kommer der en scoringspause på næsten 10 min for KIF Kolding København, men heldigvis holder drengene fokus og finder netmaskerne igen.

I det 55. minut får Philip Stenmalm udvisning nummer 3 og ender derfor med et rødt kort. Vores svenske fighter tog virkelig også fra i forsvaret.

En vigtig og forløsende sejr for os idag!

Topscorer for KIF Kolding København:

1 Kasper HVIDT (MV): 0

4 Mathias DAUGÅRD: 0

5 Niko Mendegia ELIZAGA: 2

6 Lars JØRGENSEN: 0

8 Bo SPELLERBERG: 2

9 Antonio GARCIA: 3

15 Jens PESCHARDT: 2

18 Morten BJØRNSHAUGE: 4

20 Marcus CLEVERLY (MV): 0

21 Philip STENMALM: 1

22 Sebastian AUGUSTINUSSEN: 1

28 Fabio Rocha CHIUFFA: 3

29 Nicolas KRISTIANSEN: 2

35 Konstantin IGROPULO: 3

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding