Arkiv

Antonio Garcia skifter til FC Barcelona


KIF Kolding København har i dag sagt farvel til den spanske venstreback, Antonio Garcia, der skifter til FC Barcelona med øjeblikkelig virkning. Garcia har skrevet under på en kontrakt der løber resten af sæsonen. - Garcia er en utrolig dygtig håndboldspiller med stor international erfaring, derfor havde vi også set frem til det han kunne komme med på håndboldbanen da vi skrev under med ham før sæsonen, men Antonio har haft det svært, da det jo ikke altid er nemt at flytte til et nyt land, og være så isoleret fra familie og de trygge rammer. Derfor er vi glade for, at Garcia får den her unikke chance for at spille for så stort et hold, hvor han kan være tættere på sin familie, udtaler sportschef Lasse Boesen.

Antonio Garcia spillede så sent som søndag aften en hovedrolle i KIF Kolding Københavns sejr på 17-23 i den vigtige kamp imod Randers, hvor han bidrog med 3 mål. Sportschef Lasse Boesen er heller ikke i tvivl om at Garcia vil falde godt til i det spanske.

- Det er en kæmpe mulighed for Antonio at komme til én af verdens bedste hold, og jeg er ikke i tvivl om, at han vil falde godt til, og gøre en god figur i den spanske liga. Vi har været utroligt glade for, at have en spiller som ham i truppen, og med hans erfaring vil han gøre en god figur på de fleste hold i verden. Antonio er jo fra lokalområdet i Barcelona, så det er jo noget nær det største han kan opleve som håndboldspiller, og den chance vil vi i KIF Kolding København ikke stå i vejen for. Vi vil gerne takke Antonio for hans engagement, og ønske ham al held og lykke i Spanien, lyder det til slut fra Lasse Boesen. Antonio Garcia er udset som en direkte erstatning for den tidligere KIF Kolding København-spiller, Lasse Andersson, der tidligere på måneden blev alvorligt skadet.