Arkiv

Der venter en svær udekamp i aften!


KIF Kolding København kan sikre sig den vitale plads i slutspillet her til aften, men det bliver ikke let, når ligaens førerhold fra Aalborg tager imod KIF Kolding København i Gigiantium. Der var dramatik for alle pengene sidst de to hold mødtes i ligaen, i en kamp Aalborg vandt i de aller sidste sekunder. Slutstillingen blev 30-31 i en meget intens kamp, derfor er der også en forventning om en yderst spændende affære i aften.

De sidste pladser i slutspillet kan meget vel falde på plads i dag, og en sejr til KIF Kolding København vil betyde, at KIF Kolding København sikre sig den vitale plads i slutspillet, og derved holde den optimistiske drøm om medaljer i live. En sejr bliver ikke let at hente i Aalborg, hvor ligaens førerhold anført af VM-stjernen, Sander Sagosen, venter det pressede KIF-mandskab. Heldigvis kan et nederlag dog stadigvæk give adgang til slutspillet, da de to direkte rivaler i kampen om slutspillet, Århus og Mors-Thy møder hinanden i en indbyrdes kamp. En sejr til Mors-Thy vil nemlig betyde, at Århus, der lige akkurat ligger under pladserne til slutspillet, ikke vil kunne indhente KIF Kolding København. Der er derfor lagt op til en neglebidende kamp i aften, og vi håber at se så mange fra vores fanklubber som overhovedet muligt. Kampen fløjtes i gang kl. 20.30, og kan ses på TV2 Sport, eller følges via vores Liveupdate på Facebook.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding