Arkiv

KIF snublede i Aalborg


KIF Kolding København måtte her til aften indkassere endnu et nederlag i 888ligaen, da hjemmeholdet fra Aalborg, anført af Sander Sagosen og en velspillende Aggerfors i Aalborg-målet, vandt kampen med 26-22.

Aftenens kamp var på forhånd udset til at blive afgørende i mere end én forstand. I toppen kunne Aalborg med en sejr sikre sig førstepladsen i ligaen, mens en sejr til KIF Kolding København ville betyde en sikker plads i slutspillet. Spændingen blev dog afgjort allerede inden kampen startede. TTH tabte deres kamp til Skjern, og kan ikke længere nå Aalborg i toppen. I den anden tidlige kamp vandt Mors-Thy hjemme over Århus, hvilket betød, at KIF Kolding København fik deres plads i slutspillet uanset resultat mod Aalborg.

Med andre ord, var presset lettet på alle skuldre, og begge hold kunne spille mere frit. Det startede også lovende for begge hold i kampens indledning, og der var velspillet angreb i begge ender, og to målmænd der stod med høj klasse. Det var dog Aalborg der kom foran med et par mål, og selvom der var fint flow i KIFs spil, så var Aalborg effektive i en første halvleg der endte med 13-11 til hjemmeholdet.

Anden halvleg startede anderledes sløjt for KIF, der også måtte starte anden halvleg i undertal, da Sebastian Augustinussen fik 2x2 minutter i første halvlegs slutning. Det var ikke manglende chancer der blev afgørende i dagens kamp, men derimod skarpheden. Selvom Kasper Hvidt stod en fornuftig kamp, var der en anden målmand der stjal rampelyset, Aggerfors stod en flot kamp i Aalborg-målet, og pillede pynten af de fightende KIF-spillere. Da kampen lakkede mod enden stod det ret hurtigt klart, at KIF Kolding København ikke kunne indhente ligaens førerhold, og da det hele sluttede blev det til et nederlag på 26-22. KIF Kolding København kan dog stadig glæde sig over en plads i slutspillet, og har reelt set stadig mulighed for et topresultat, til trods for det noget vaklende grundspil.