Arkiv

Vanvittig afslutning da KIF vandt


Fabio Chiuffa har været udskældt hos mange af fansene, men i dag vil han blive hyldet efter, at brasilianeren scorede det afgørende mål med ´´et enkelt sekund tilbage, da KIF Kolding København besejrede SønderjyskE med 31-30.

KIF Kom rigtig skidt fra start, og der var i den grad åbenthus i forsvaret, hvor gæsterne fra SønderjyskE kunne gøre som det passede dem. Situationen ved pausen var, at der var scoret hele 36 mål, men desværre for KIF, var det SønderjyskE der stod for 19 af dem, og derfor kunne gæster gå til pause med en fortjent føring.

Det gik dog anderledes godt i anden halvleg, da Marcus Cleverly steppede op, og tog den ene bold efter den anden. Føringen blev hentet ind, men KIF Kolding København skulle alligevel bruge et par forsøg til at udligne. Da det først lykkedes med udligningen var det tydeligt at se, at KIF hungrede efter sejren, og en meget velspillende Philip Stenmalm gjorde hvad han kunne med 9 mål.

Da der manglede et enkelt minut af kampen udlignede Jens Svane til 30-30, men gæsterne havde et helt minut til at sætte sejren op. Flot forsvarspil gjorde det dog svært, og til sidst måtte dommerne fløjte for nøl, og så kunne Bo Spellerberg sætte fart i bolden med kun 10 sekunder tilbage. Bolden blev spillet hurtigt ud til Stenmalm, der dog ikke kunne skyde, så bolden havnede hos Chiuffa, da der kun manglede 3 sekunder. Brasseren måtte gå for nærmest nul grader, og i aller sidste sekund fik han kringlet bolden uden om målmanden, og sejren var en realitet.

KIF Kolding København møder derfor Aalborg, Skjern og GOG i den ene slutspils-pulje. Den første hjemmekamp bliver d. 9 april imod Aalborg, og den spilles i Sydbank Arena Kolding. Du kan købe dine billetter på KIF.dk fra torsdag d, 30/3.