Arkiv

One Game Can Change Everything!


Vi fik en kort snak med den skadede stregspiller Cyril Viudes, for at høre lidt om hans synspunkt på det foreståendende slutspil.

Cyril Viudes:

”Det er en hård gruppe, vi er kommet i, men på den anden side er begge grupper svære. Den første kamp mod Aalborg er virkelig vigtig! Aalborg kommer med 2 point, og vi kommer helt uden point! Derfor er vi også rigtig glade for at, den første kamp er på hjemmebane og vi glæder os til at spille i Sydbank Arena. De sidste 2 kampe har vi tabt til Aalborg, men jeg synes ikke vi har været så langt fra dem. Jeg synes vi er i bedre form nu, og tror på en sejr.

Hver kamp i slutspillet er en finale, men specielt den første kamp er vigtig. Skulle det dog ikke blive til en sejr i først kamp, så er intet udelukket. Vi tror på en semifinaleplads!

One game can change everything and we believe we can do it!”

Cyril arbejder benhårdt på, at blive klar til kampen mod Aalborg Håndbold d. 9/4 i Sydbank Arena Kolding kl. 17,15, og vi krydser fingre for at vores fransk kraftværk bliver klar!

Slutspils opbygning

Slutspillet bliver opdelt i 2 puljer.

Hvis man er kommet ind som nr. 1 eller 2 fra grundspillet tager man 2 point med videre i slutspillet, kom man ind som nr. 3 eller 4. i grundspillet tager man 1 point med over i slutspillet.

KIF Kolding København er at finde i pulje 1 sammen med Aalborg Håndbold, Skjern Håndbold og GOG Håndbold. Alle hold i de givne puljer møder hinanden ude og hjemme.

Det er virkelig de store drenge, der skal lege med hinanden i pulje 1. KIF Kolding København er den mest vindende klub i dansk håndbold, Aalborg kommer som ligaens nr. 1, Skjern vandt pokaltitlen i februar og GOG Håndbold er kommet med lyn og torden tilbage i dansk tophåndbold.

Allerede d. 9/4 tager KIF Kolding København imod Aalborg Håndbold i Sydbank Arena Kolding kl. 17.15. Der venter Kolding en stor opgave mod ligaens nr. 1 denne dag, og det er med spænding og forhåbning, at vi ser frem til d. 9/4. Aalborg Håndbold kommer ind i grundspillet med 2 point, og hvorimod KIF ingen point har med, og det er derfor vigtigt at drille Aalborg for at sikre sig en semifinaleplads.

Vi håber, at kunne fylde Sydbank Arena og skabe en fantastisk stemning og kulisse for drengene, og vi håber derfor også på din støtte.

KIF Kolding København er kommet i pulje 1 i slutspillet, hvor der udover KIF og Aalborg, også er at finde Skjern Håndbold og GOG Håndbold.

Vi tager imod GOG Håndbold d. 19/4 kl. 20.30 i Farum Arena, hvor der er lagt op til en håndboldklassiker! Der findes ingen andre rivalopgøret i dansk håndbold, som opgørerne mellem KIF og GOG. Historien går langt tilbage, og det er KIF Kolding København der skylder GOG en revanche, som vi håber at tage sammen med dig d. 19/4 i Farum!

Kun 4 dage efter rivalopgøret mod GOG, d. 23/4 kl. 19.30, tager vi imod Skjern Håndbold, og denne gang i EWII Arena Brøndby.

Skjern vandt tidligere i år pokalturningen og mandskabet har profiler som den norske landsholdskaptajn, Bjarte Myrhol og Kasper Søndergaard. Der venter derfor KIF Kolding København en stor opgave, og der kommer til at være brug for den 8. mand i hallen - vi håber derfor at se dig til tophåndbold!

Køb billetter til kampene her: http://burl.nu/b4kiec

KIF Kolding København kampprogram ser således ud:

Søndag d. 9/4/17 kl. 17.15, Sydbank Arena Kolding

KIF Kolding København vs. Aalborg Håndbold

Lørdag d. 15/4/17 kl. 16.10, Skjern

Skjern Håndbold vs. KIF Kolding København

Onsdag d. 19/4 kl. 20.30, Farum Arena

KIF Kolding København vs. GOG Håndbold

Søndag d. 23/4 kl. 19.30, EWII Arena Brøndby

KIF Kolding København vs. Skjern Håndbold

Torsdag d. 27/4 kl. 20.30, Aalborg

Aalborg Håndbold vs. KIF Kolding København

Søndag d. 30/4/17 kl. 18.30, Gudme

GOG Håndbold vs. KIF Kolding København

Pulje 2 med nr. 2, 3, 6, 7 fra grundspillet.

Her finder man Bjerringbro-Silkeborg, TTH Holstebro, Mors-Thy og Ribe-Esbjerg

KIF Kolding København skulle meget gerne ende som nr. 1 eller 2 i puljen, og dermed gå videre til semifinalerne. Herefter spilles der finale og bronzekamp. Her spilles der som noget nyt, bedst af 3 kampe! Hvor det højest rangerede hold i grundspillet tager med hjemmebanefordel.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding