Arkiv

KIF trak det korteste strå i en tæt affære


KIF Kolding København var måske ikke favoritter inden dagens opgør imod vinderne af grundspillet, Aalborg Håndbold, men det var ikke til at se, KIF kæmpede en brav kamp i en kogende Sydbank Arena. Det startede en smule nervøst for KIF Kolding København, og hjemmeholdet kom også hurtigt bagud med 0-2. Herefter blev nervøsiteten for alvor banket af, og KIF Kolding København spillede som et hold, der havde fundet rytmen. Aalborg der normalt er båret af den norkse stjerne, Sander Sagosen, blev tvunget til at tage den første time-out, da udeholdet havde mere end svært ved at finde vejen igennem KIF-forsvaret. Første halvleg endte med at blive en tæt affære, og de to hold gik til pause, nøjagtigt som det startede, nemlig helt lige. 13-13. I Sydbank arena havde KIF Kolding København et stort antal fans, der skabte en fantastisk stemning. Fanklubberne, Den Gyldne Hånd, og KIF Support, stod i hvert deres hjørne af hallen, og det betød, at der kom en helt fantastisk atmosfære til denne vigtige kamp.

Anden halvleg startede meget intens, og det var tydeligt, at begge hold ville have en sejr. KIF Kolding startede bedst, og viste noget af det bedste spil de har præsteret i denne sæson. En særdeles veloplagt Fabio Chiuffa havde fundet det lækre spil frem, og han kunne med en lækker scoring gøre det til 19-16 10 minutter inde i anden halvleg, og sensationen lurede.

Lasse Boesen udtalte inden kampen at Aalborg er ligaens mest stabile hold, og det kunne man godt se. Aalborg havde lidt flere strenge at spille på, og lavede meget få fejl, og fra at være foran med 3, var KIF Kolding København pludselig bagud med 3 mål. Selvom KIF Kolding København var tæt på point, så var marginalerne desværre med nordjyderne, og derfor måtte KIF Kolding København gå tomhændet hjem, men kan dog på mange måder være tilfredse med spillet og indstillingen på banen. Kampens spiller blev: Fabio Chiuffa med 10 mål.