Arkiv

Optakt: Sidste chance for KIF


KIF Kolding København gæster i dag Skjern <håndbold, i hvad der kan blive en utroligt udslagsgivende kamp.

Når kampen går i gang kl. 16.10 i Skjern, er det med et KIF-mandskab, der er velvidende om, at et nederlag kan sende drømmen om en DM-semifinale ud i mørket. Selvom det ikke er matematisk umuligt, hvis KIF taber i dag, så vil der stadig blive slået et hul op til de tre resterende hold, GOG, Aalborg og Skjern. Derimod kan vejen til en DM-semifinale pludselig øjnes, hvis KIF Kolding København tager to point i Skjern.

Det bliver ingen let modstander der venter KIF Kolding København. Skjern har været et af de mest stabile hold i ligaen i år, hvilket blev understreget, da Skjern fejede al modstand til siden i Santander Final4. Især Skjerns nye målmand Tibor Ivanisevic har fået stor opmærksomhed, og hvis han først får taget fat i målet, ser opgaven svær ud for KIF.

Opgaven er dog på ingen måde umulig, hvilket blev bevist sidst, da KIF Kolding København gæstede Skjern. Her var det nemlig Kasper Hvidt der løb med målmands-hæderen, og holdte ellers skarpe Søndergaard og Co. helt væk fra fadet. Kampen blev vundet med 18-21. Det må også været forsvaret der er nøglen til sejr i dag, da KIF Kolding København de sidste par kampe har vidst, at målene nok skal blive scoret i den anden ende.

Vi krydser vores fingre og laver noget larm for KIF Kolding København, når kampen skydes i gang 16.10.