Arkiv

Jørgensen: Vi tror på det!


Inden morgendagens kamp mod ægterivalerne fra GOG, fik vi en kort snak med Lars Jørgensen for at høre, hvordan vores forsvarsklippe ser på vores muligheder i slutspillet.

Lars fortalte også lidt, om hvad han glæder sig til efter endt håndboldkarriere, og at det nok ikke er som professionel cykelrytter, vi får ham at se igen.

Hvordan vurderer du kampen i lørdags mod Skjern?

Jeg synes faktisk vi leverer en god indsats, men det var ikke en nem opgave. Vi møder på udebane en af forhåndsfavoritterne til DM titlen, og vi er plaget af skader. Skjern har vist en forholdsvis stabil form gennem hele sæsonen og har nogle stærke profiler.

Men vi er foran 9-5, og faktisk også kun bagud med 1 enkelt 10 minutter før tid, så mulighederne var der. Jeg må fremhæve Sebastian Augustinussen, der kommer ind og dækker center i forsvaret, hvilket jo er en lidt uvant opgave for ham, men han gør det rigtigt godt. Jeg vil rose indsatsen og begræde resultatet.

GOG er kommet rigtig godt fra start i slutspillet, hvordan vinder vi i morgen?

Vi skal lære rigtig meget fra den sidste kamp, vi spillede mod GOG. GOG er egentlig et hold, der ligger godt til os, hvis vi lykkes med vores ting og får brudt deres rytme.

Jeg synes vi er gode 6 mod 6 mod GOG, men de er jo meget farlige i kontraen – både i den direkte, men også i 2. fasen, hvor det går stærkt.

Så vi skal simpelthen allerede begynde at løbe hjem, så snart der er en der lægger an til skud. Er vi gode til det, så tror jeg meget er vundet.

Semifinalepladsen kan være lidt svær at få øje på, tror I på det?

Vi taber hjemme til Aalborg, der endte som nr. 1 i grundspillet, 17 point foran os.

Ude taber vi til Skjern, der som sagt er en af favoritterne, så det er selvfølgelig ikke verdens bedste udgangspunkt vi har, men jeg synes vi har levereret nogle gode indsatser og hvis vi får point i de 2 næste hjemmekamp er det ikke umuligt.

GOG kommer selvfølgelig i morgen og er top tændte for at bevare den gode placeringen i puljen, men vi er også meget klar.

Det er en hård pulje, og man skal kæmpe mere end normalt for point, men vi tror på det!

Som bekendt stopper du efter denne sæson, hvad glæder du dig mest til? Håndboldfrie søndage, mindre træning eller noget helt andet?

Det bliver nok at kunne skabe en anden hverdag, hvor man mere selv har ”styringen”.

Man kommer ikke til på samme måde at være bundet af kost, træning og rejser.

Det glæder jeg mig til. Jeg glæder mig også til at se hvad livet ellers bringer, både af op -og nedture som de nye udfordringer helt sikkert vil bringe.

Jeg har stort set altid spillet håndbold og levet af det, men jeg kan mærke det er den rigtige beslutning. Jeg glæder mig til alle de nye udfordringer som jeg endnu ikke kender omfanget af.

Hvad vil du komme til at savne mest ved håndbolden?

Kammeratskabet. Det her med at man sammen arbejder frem mod noget. Jeg kommer også til at savne træning med grin og sjov. Det har været rigtig spændende for mig at være en del af eliteidræt, og det her pres det fører med sig, har passet med godt.

Jeg tror det bliver svært at finde noget tilsvarende, der giver den samme spænding/det samme pres.

Hvad har været din største håndboldoplevelse med KIF?

Selvfølgelig står titlerne klar. De 2 år i træk, hvor vi vandt DM. Men jeg synes også vi har gjort det rigtig godt i Champions League.

Derudover synes jeg også det har været fedt at lykkedes med det her projekt, som det var da klubben KIF Kolding København startede. At være en del af det her hold, som valgte at spille håndbold på en anderledes måde.

Men også at bevise at sådan et hold med ”gamle mænd” kunne være med til at skabe stjerner som Lasse Andersson og Magnus Landin. Det er jeg stolt af.

Har du fået sat støttehjul på din cykel?

Hvad er det for et spørgsmål? Der er vist nogle der har talt over sig på kontoret.

Ej, jeg har ikke fået sat det på endnu, men skulle måske overveje det.

Jeg har jo fået en rigtig god cykel, som jeg kan virkelig kan bruge til at træne med. Sådan hvor man kun trækker med lårene og sådan. Men der er jo også de her smarte cykelsko til, og så en dag jeg er ude og cykle på en trafikeret vej ved Køge, så kan jeg lige pludselig ikke få ”klikket” den ene fod ud, og bom så ligger jeg der. Det må have set ret sjovt ud, afslutter Jørgensen smilende.

Der er stadig billetter til kampen imorgen, der spilles i Farum Arena kl. 20.30.

Få din billet her

Kom og støt Jørgensen og resten af holdet!

Be a part of it.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding