Arkiv

De unge drenge viste lovende takter


Der var på forhånd gisnet om mange ting forud for kampen imod Aalborg. Hvem ville KIF spille med? Ville de skadesplagede spillere være deres skade kvit? Og hvad med motivationen? Hvordan ville KIF Kolding København agere i en kamp, der dybest set ikke betød noget? Det var derfor naturligvis frygtet, at Aalborg ville løbe KIF over, og endnu en nedtur stod for døren. Det var der bare ingen der havde fortalt den unge danske firkløver med Magnus Landin, Nicolas Kristiansen, Jens Svane og Sebastian Augustinussen. De unge danske drenge udviste en stor sult, samt både en gejst og en vilje, der ikke er set så markant hele sæsonen. Især Nicolas Kristiansen slap hæderligt for opgøret, da han med 9 mål bevarede håbet om point. Ved pausen var stillingen da også helt lige 10-10, og det skyldtes også et stærkt midterforsvar bestående af Landin og "Augu", der til trods for nogle halv-hårde udvisninger havde godt fat i Sagosen og Co. Desværre var der i anden halvleg en periode hvor grebet lidt blev mistet, og når man spiller imod et hold som Aalborg, så bliver man straffet. Det gjorde KIF Kolding København også, og Aalborg kunne langsomt men sikkert trække fra, og sikre sig et stort skridt hen imod en semifinale plads. Kampen endte med et nederlag på 26-22, men KIF Kolding København kan i den grad være deres indsats bekendt. KIF-målscorer: Nicolas Kristiansen 9 Niko Mindegia 4 Cyril Viudes 3 Jens Svane 2

Sebastian Augustinussen 1 Bo Spellerberg 1 Magnus Landin 1 Fabio Chiuffa 1