Arkiv

KIF blev løbet over i sidste kamp


Det var tydeligt, at hjemmeholdet fra GOG havde mere på spil i dagens kamp. Derfor slutter KIF Kolding København af med et nederlag på 32-20. KIF Kolding København skulle ud og bevise, at de hørte til i slutspillet, og gå fra sæsonen med oprejst pande. Det blev dog langt fra den succes, som man måske lidt håbefuldt havde troet på. Hjemmeholdet kunne stadig nå en plads i DM-semifinalerne, og det krævede først og fremmest en sejr i dagens opgør. Den sejr var dog heller aldrig usikker, da KIF var på hælene fra start af, og blev straffet af en velsmurt GOG-maskine. Tingene var nærmest allerede afgjort ved pause, hvor KIF måtte gå med bøjede nakker indtil omklædningsrummet, og diskutere, hvad der skulle til, hvis man skulle vende 16-10 resultatet. Det lykkedes dog ikke KIF Kolding København at kæmpe sig tilbage, og i stedet trak GOG mere og mere fra. Kampen endte også med et solidt nederlag til KIF Kolding København på hele 32-20, og det var langt fra den afskeds salut man ønskede at give Hvidt, Jørgensen, Igropulo og Mindegia, der alle stopper i klubben efter sæsonen.

Vi ved godt, at det ikke har været en dans på røde roser i denne sæson, men på enhver vej imod et mål, er der bump, og vores vej har budt på en del bump. Vi vender dog stærkt tilbage i næste sæson, og vi er sultne efter de gode resultater!

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding