Arkiv

KIF var i store problemer mod underdog


Til trods for, at Give er langt fra den bedste række, så voldte de store problemer for KIF Kolding København, der dog vandt pokalkampen med 29-31. Det var sidste kamp i karrieren for Kasper Hvidt, mens en skadet Lars Jørgensen missede muligheden for en sidste kamp. Derudover var det sidste gang, at Mindegia og Igropulo skulle i aktion for KIF Kolding København. Hvis man troede, at kampen var afgjort fra start af, så tog man grueligt fejl, da hjemmeholdet fra IK Give bare ikke ville give op. De kæmpede en brag kamp, alt imens at KIF Kolding København vaklede, og lavede en del fejl. Der var dog stadig fysisk stor forskel på de to hold, og KIF-russeren, Igropulo, måtte i flere omgange gå i straffeboksen for tacklinger der nok ikke havde været strafbare, hvis de var sat ind overfor ligaspillere. Endda nåede russeren et sidste rødt kort inden, at han forlader KIF Kolding København. Mest bemærkelsesværdigt var dog, at Igropulo, der er topscorer for KIF, lavede færre mål, end Marcus Cleverly gjorde. Målmanden lavede nemlig hele to mål, hvor Igropulo kun scorede en enkelt. Til trods for den tætte kamp, kan KIF Kolding København nu glæde sig over, at være et skridt tættere på det af klubberne drømmer om, nemlig deltagelsen ved Santander Final4. Der trækkes lod til næste kamp senere på måneden. KIFs mål blev scoret af følgende: Landin 7

Kristiansen 5

Spellerberg 4

Viudes 3

Svane 3

Augustinussen 3

Mindegia 2

Stenmalm 2

Cleverly 2

Igropulo 1