Arkiv

KIF indtog Dayz Rønbjerg


Fredag d. 26. maj var KIF Kolding København taget til Dayz Rønbjerg for at afvikle forskellige events for store og små i samarbejde med Dayz Rønbjerg.

Med fra KIF Kolding København var Magnus Landin, Morten Bjørnshauge, Philip Stenmalm og Lasse Boesen Fra morgenstunden var der meet'and'greet arrangement med vinderne af vores konkurrence. Familien fra Randers fik indblik i spillernes hverdag og snakken gik gensidigt. Om formiddagen stod den på en times håndboldtræning i idrætshallen ved Dayz Rønbjerg Feriecenter. Her fik de unge deltagere muligheden for at møde spillerne i vante omgivelser samt muligheden at vise deres kunnen overfor KIF drengene. Derefter var der stillet aktiviteter op udenfor i solen, hvor alle kunne deltage, forældre som børn. Og med livlig aktivitet kom deltagerne endnu tættere på spillerne med smil og leg. Dagen sluttede med frokost i restauranten, autografskrivning og selfies.

Det danske sommer viste sig også fra den bedste side, og alle nød en af årets første rigtige sommerdage i flotte omgivelser ved Dayz Feriecenter i Rønbjerg.

Lasse Boesen fra KIF Kolding København:

Sjovt at lave en aktivitets dag med autograf skrivninger. En dag hvor deltagerne er i øjenhøjde og hvor deltagerne store som små er tætte på spillerne i vante og uvante miljøer.

Louise Nygaard Nielen fra Dayz Rønbjerg:

Hele dagen var en succes for både store og små. Det virkede som om både børn, forældre og spillerne hyggede sig.

Vi er sikker på at børnene har fået en stor oplevelse med i rygsækken fra KIF Kolding København-spillerne.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding