Arkiv

STJERNEAFTEN blev en aften man sent vil glemme.

Humøret var højt, og spændingen stor, da over 200 gæster satte sig til bords ved KIF Kolding Københavns ”STJERNEAFTEN”. Humøret blev ikke mindre af, at aftenens ”toastmaster”, Kasper Hvidt, greb ordet, og på vittig vis fangede publikums opmærksomhed. Aftenen som helhed bød på rigtig mange sjove og underholdende indslag, og det blev ikke mindre underholdende af, at Kasper Hvidt trak den brasilianske entertainer, Fabio Chiuffa, op af hatten som ”nummerpige” til aftenens store auktion. Chiuffa var fremragende i hans præsentation af alle de goder der var sat til salg i auktionen, og publikum var vilde med hans fremtoning. Også CitySingler fik salen til at skraldgrine med deres sjofle vittigheder, og deres musikalske performance. Flere blandt publikum havde aldrig hørt om disse CitySingler, men efter et brag af en humoristisk eksplosion, er der ingen tvivl om, at CitySingler har sat sig på nethinden af de mange gæster.

Der var ikke kun tid til tant og fjas, men også tid til et fremragende måltid, der var leveret af Per Hallunbæk fra Falsled Kro. Maden var ekstraordinært god, og tilfredsheden var ikke svær at spore hos de fremmødte gæster, der nød både mad og vin i fulde drag. Resten af KIF Kolding København-spillerne bidrog også til festlighederne, da de rendte rundt fra bord til bord, og solgte lotterisedler, hvilket der blev sat stor pris på af de mange fans, og partnere der deltog ved arrangementet.

Det må derfor siges, at STJERNEAFTEN var en succes, og festen varede til langt ud på natten, og det er derfor også nogle veltilfredse partnere vi fangede efter aftenen.

Poul-Erik Hansen fra Home Lynggaard Hansen, der var hele 26 mand til fest udtaler:

Det var en forrygende aften, vi brugte aftenen til at give vores personale og deres familie en ekstra ordinær oplevelse. Vi blev taget rigtig pænt imod, fik hurtig anvisning til siddepladser, og vi skulle ikke vente på maden, der i øvrigt var helt fantastisk. Underholdningen var super god, og vi følte os virkelig godt underholdt gennem hele aftenen, og man havde faktisk ikke lyst til at tage hjem derfra.

Jan Andersen, Arbejdernes Landsbank var også tilstede. ”Det var en super god aften. Det var hyggeligt, at vi der tog afsted kunne have vores egen lille fest ved bordet, men stadig følte, at vi var en del af den samlede fest. Maden var sublim, og bestemt ikke noget man oplever hver dag, det var meget fint og ekstraordinært. Jeg havde personligt aldrig hørt om CitySingler, men jeg må indrømme, at de fik mig til at le højlydt op til flere gange. Jeg synes alt i alt, at det var en meget positiv og dejlig aften.”

KIF Kolding København vil gerne takke alle de fremmødte, og en ekstra stor tak til de partnere der doneret gaver til auktion og lotteri.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding