Arkiv

Pressemøde d. 9. juni er blevet udsat


KIF Kolding København kom i onsdags væk fra DHFs ”sorte liste”, men processen har været langtrukken, og KIF Kolding København bliver derfor ikke klar til det planlagte pressemøde fredag d. 9. juni.

I går var en glædens dag, hvis man er fan af KIF Kolding København. Det blev nemlig offentliggjort, at KIF Kolding København atter må tegne kontrakter med nuværende og nye spillere. Det var naturligvis også en glad direktør, som TV2 fangede i går.

  • : ”Vi har det udmærket. Vi er glade for det. Så kan vi komme videre i vores proces, udtalte Jens Boesen til TV2”.

Netop denne proces er KIF Kolding København i gang med, og der arbejdes benhårdt i kulissen på at få skabt et bæredygtigt fundament, og få skabt en hel trup, der kan yde en helhjertet indsats på banen. Denne proces er ikke noget man kommer i mål med på få dage, og derfor bliver KIF Kolding København heller ikke klar til det ellers planlagte pressemøde fredag den 9. juni. Jens Boesen og resten af holdet bag KIF Kolding København er bekendt med, at der er fans og sponsorer, der havde set frem til at høre nærmere om den plan, der foreligger, for at KIF Kolding København atter kan blive en del af toppen i dansk håndbold. Det er derfor også med stor ærgrelse, at KIF Kolding København ikke kan imødekomme dette ønske d. 9 juni, men hele processen med at få fjernet KIF Kolding København fra den sorte liste varede længere end håbet, er det besluttet, at udskyde pressemødet, og fremlæggelsen af næste års planer og målsætninger. Grundet det udskudte pressemøde, har KIF Kolding København set sig nødsaget til at aflyse sponsorcykelløbet. De resterende aktiviteter den pågældende dato, vil stadig finde sted.