Arkiv

3 profiler forlænger med KIF

I fredags kunne vi offentliggøre, at trænerteamet med Lars Frederiksen og Lasse Boesen var på plads. Nu kan vi også offentliggøre, at 3 vigtige brikker på holdet har forlænget deres kontrakt med KIF Kolding København. De tre spillere, der har forlænget er Bo Spellerberg, Marcus Cleverly og Cyril Viudes.

Om de tre spillere, og deres roller lyder det således fra sportschef, Lasse Boesen: ”Hvis der er nogen, der har legendestatus i Kolding, så må det være Bo Spellerberg. Derfor er KIF Kolding København glade for at nå til enighed med Bo Spellerberg om en kontraktforlængelse gældende næste sæson. Bo har gennem de sidste mange år udvist en stor loyalitet overfor KIF, og med det tekniske niveau, og den rutine Bo har i kraft af sin lange karriere på højeste plan, får Bo i næste sæson en stor rolle i at vejlede de yngre spillere, mens han hjælper holdet med sit spil på banen. Bo Spellerberg har skrevet under på én etårig kontraktforlængelse med option på yderligere et år. Vi i KIF Kolding København er naturligvis glade for, at én af de mest vindende håndboldspillere i danmarkshistorien vælger at fortsætte hos os. Det er i år 15 år siden, at Bo Spellerberg kom til KIF, og hans betydning for klubben, for Kolding og for dansk håndbold er uvurderlig, så vi glæder os over, at Bo også trækker KIF-trøjen overhovedet i næste sæson” ”Også Marcus Cleverly er endnu et eksempel på en enorm rutine inden for dansk håndbold. Siden Marcus kom til KIF, har en drilsk ryg, og Kasper Hvidt, stået i vejen for spilletid. Nu er Kasper Hvidt fortid i klubben, og det er derfor Marcus’ mulighed for at træde ud af den skygge, og vise hele Danmark den klasse han besidder. Marcus har, ligesom Bo, valgt at skrive under på én etårig kontraktforlængelse med option for et yderligere år. Vi er naturligvis glade for, at Marcus også vil være i KIF næste sæson, og vi er sikre på, at Marcus har de fornødne egenskaber til at agere sidste skanse hos KIF Kolding København. Marcus besidder desuden en enorm erfaring indenfor håndbold, både på klub og landsholdsplan, og netop den erfaring vil hjælpe vores yngre spillere i den kommende sæson”. ”Franske Cyril Viudes kom til Danmark og KIF Kolding København tilbage i 2011, og den sympatiske franskmand har vundet mange fans hjerter siden da. Der havde været stor spekulation, om hvorvidt den rutinerede stregkæmpe ville vende hjem til Frankrig, men det bliver ikke endnu at Cyril vender næsen hjem. Den populære stregspiller har forlænget sin kontrakt med 2 år, og den fightende franskmand vil også i næste sæson udgøre en farlig streg-duo med Morten Bjørnshauge. Cyril Viudes har de egenskaber, og kerneværdier, som KIF Kolding København vægter højt, derfor er vi naturligvis glade for, at han også vil gøre ondt på vores modstandere i næste sæson. Cyril er både rutineret, og udviser en enorm ro uden for banen, der kan være til gavn for et ellers ungt KIF-mandskab. Det var derfor en stor prioritet at få forlænget med Cyril, der for uden at være en dygtig håndboldspiller, også er ekstremt vellidt blandt andre spillere og