Arkiv

KIF Kolding København henter norsk VM-sølvvinder

Den norske landsholdsstreg Petter Øverby skifter til KIF Kolding København på en 2-årig aftale. Petter Øverby, der har spiller 44 landskampe for Norge, kommer til fra Elverum i hjemlandets bedste række. Nordmanden er udset en nøglerolle i forsvaret, og skal indgå i en skarp streg-trio med Morten Bjørnshauge og Cyril Viudes. Sportschef, og kommende træner, Lasse Boesen er naturligvis glad for den nye signing. “Det er med stolthed at vi har lavet en 2-årig aftale med Petter. Petter har udviklet sit spil til international niveau de seneste sæsoner i Elverum. Cyril Viudes, Morten Bjørnshauge og Petter Øverby vil derfor udgøre vores streg-position, og denne bredde på stregen bliver en del af vores kommende spil koncept. Han vil også have en central opgave i forsvaret sammen med Morten Bjørnshauge og Philip Stenmalm, og jeg er sikker på, at Petter’s professionalisme, og hans ambitioner vil komme os til gavn på og uden for banen.”

Den kommende KIF-spiller ser frem til at komme i gang hos sin nye arbejdsgiver, og ser frem til at møde holdkammeraterne.

”Jeg er utrolig glad for at have underskrevet med KIF Kolding København. Det er en stor klub, med ambitioner om at kæmpe i toppen af ligaen. Jeg glæder mig meget til at møde holdet, og komme i gang med træningen op mod sæsonstarten", lyder det fra den nye KIF-spiller Petter Øverby.

Fakta om Petter Øverby

Navn: Petter Øverby Fødselsdato:26. marts 1992 (25 år)

Nation:Norge

Position:Stregspiller

Landskampe: 44. Nøtterøy og Elverum