Arkiv

Målmandsveteran klar for KIF


KIF Kolding København måtte sige farvel til Kasper Hvidt efter sidste sæson, hvilket efterlod Marcus Cleverly som ene keeper i truppen, men det er der nu lavet om på, da Søren Haagen tiltræder i KIF Kolding København på en 1-årig aftale.

Søren Haagen er med sine 43 år en særdeles erfaren herre, men i sidste sæson beviste han, at alder kun er et tal, da han stod en rigtig flot sæson hos semifinalisterne fra Ribe-Esbjerg. Der er også kun ros at hente fra Haagens nye chef, Lasse Boesen.

” Søren er en utrolig dygtig og alsidig målmand. Han har en masse rutine fra ind og udland, og har været i gamet mange år. Han er en ideel spiller at få ind i truppen, og skal med sin erfaring være med til at danne et professionelt miljø, og hjælpe de yngre spillere på holdet. Han vil indgå i et godt team sammen med Marcus Cleverly, og vores unge målmand, Anders Lynge, og vi er sikre på, at vi får en rigtig stabil målmandstrio i den kommende sæson”, lyder det fra Lasse Boesen

Søren Haagen, der egentlig var på vej til Randers HH, har en lang og flot karriere bag sig, hvor han har spillet for hold som GOG, Flensburg Handewitt og Kiel, og har desuden 79 landskampe for Danmark. Søren Haagen måtte dog indstille sin karriere i 2004, men heldigvis for KIF Kolding København kom han på andre tanker, og kan nu trække i KIF-trøjen i næste sæson.

Foruden Søren Haagen, er Anders Lynge rykket permanent op i førsteholdstruppen, hvor han skal suge erfaring til sig og stå i lære hos de to rutinerede keepere i truppen.

KIF Kolding København siger desuden farvel til den brasilianske fløj, Fabio Chiuffa, og vil gerne takke ham for hans engagement, og indsats for klubben i sidste sæson.

Ny start med Lars Frederiksen

Holdet samles i dag til træningslejr i SYDBANK ARENA Kolding frem til Torsdag aften. Her vil det være mulighed for at møde alle nye og gamle spillere og ledere omkring KIF KOLDING KØBENHAVN til åbne træninger om eftermiddagen fra 17.00 til 19.00. (Torsdag 15.00-17.00)