Arkiv

Frivillig hos KIF Kolding København?


Hos KIF Kolding København har vi allerede nogle helt uundværlige og dygtige frivillige, men vi har også brug for dig!

I forbindelse med vores kampe i både øst og vest er der rigtig mange små og store opgaver, der skal løses.

Medlemmer til Bandebanden:

Inden hjemmekampene i både øst og vest skal der lægges gulvreklamer. Det tager ca. 1 time og foregår før kampstart. Vi har en dygtig gruppe, der godt kunne bruge et par hænder mere om det så er 2 eller 8 gange på en sæson. Det er let fysisk arbejde.

Fashion:

Før og efter hjemmekampe sælger vi vores lækre H20 produkter og spillertrøjer. Du skal sætte 1 time af før og efter kamp. Alt er klargjort og du vil få introduktion til produkter og betalingsmetoder.

Video/kameramand til medieteam:

Alle vores hjemmekampe bliver optaget, så trænerne kan se disse igen. Vi har kamera, men mangler dig til at styre kameraets fokus fra den ene banehalvdel til den anden, samtidig med at du har det bedste udsyn til kampen.

Kommunikationsstærk håndboldentusiast:

Måske er du ved at tage en uddannelse inden for kommunikation eller også elsker du bare at skrive om håndbold? Vi kunne rigtig godt tænke os at få noget mere content til vores website og sociale medier. Du skal udarbejde referater, artikler og interviews i samarbejde med vores kommunikationsansvarlige

VIP Lounge:

Til vores hjemmekampe skal vi have klargjort vores lounge til spisning efter kampen for partnere, sponsorere og spillere og under spisningen der skal serveres for de spisende. Her får du lov til at komme helt tæt på.

Stærke mænd:

Et par stærke mænd til at hjælpe os med vores LED-bander før og efter kamp ville tages imod med kyshånd. Når vi er nogle stykker om det, tager det 1 times tid at sætte bander op, samt at tage dem ned igen. Hvis muligt sættes bander op dagen før vores hjemmekampe. Banderne tages ned igen umiddelbart efter kampen. Det er fysisk arbejde og der kan være tunge løft imellem.

Gulvtørre:

Er du lynhurtig på fødderne? Så er det måske dig vi mangler til at sørge for, at spillerne altid har et tørt og godt gulv at spille på. Du kommer til at sidde på første række til nogle rigtig spændende håndboldkampe

Vi tilbyder:

- Unikt sammenhold og fællesskab

- Fribillet til kampene, samt mad og drikke når du hjælper.

- Rabat på et begrænset antal billetter til familien.

- Rabat på vores Fashion

- Crew t-shirt

- Stor frivilligfest for alle frivillige, spillere og øvrige ansatte.

- Oplevelser, smil og højt humør.

​Har du lyst til at spille med? Eller har du spørgsmål? Kontakt Mathias på mail ms@kif.dk eller tlf. 28116158

BE A PART OF IT