Arkiv

Billetsalget er i gang!


NU kan du sikre dig din plads til de første 3 KIF Kolding København kampe! Sommeren har været lang, men nu skal vi i gang! Vi har brug for, at alle fans kommer og laver noget larm! - Efter sidste sæsons op og nedture, har vi i den grad brug for at vise drengene, at vi stadig står bag dem, og hvilken bedre måde at gøre det på, end at komme og støtte drengene i deres første tre kampe. Kampprogrammet ser ud således: 2. september kl. 16:10 i EWII Arena Brøndby – vs. TTH Holstebro (Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at købe billetter til bag målet grundet nyt setup i EWII Arena) 12. september kl. 19:30 i Sydbank Arena Kolding – vs. Aalborg Håndbold 2. oktober kl. 19:30 i Sydbank Arena Kolding – vs. Nordsjælland Håndbold Billetter kan købes her: https://kif.billetten.dk/

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding