Arkiv

Drengene fik bedst mulige optakt i Bosnien


KIF Kolding København drog tidligere på måneden til Bosnien, for at deltage i en større træningsturnering. En turnering, der blev vundet efter flot spil, solide målmandspræstationer, og en bred bænk, hvor særligt de unge kræfter fik lov at lege med. Efter flot spil i gruppespillets 3 første kampe, stod KIF Kolding København i finalen lørdag, hvor Winterhur var modstanderen. Efter en rigtig solid kamp, blev finalen vundet med 27-23. Om turneringen udtaler Lasse Boesen: " Det var en rigtig fin turnering, hvor alle fik vist sig godt frem. Vi har fået set en masse gode ting, som vi nu kan tage videre med i den kommende sæson". Magnus Landin blev turneringens helt store stjerne, da han blev kåret til turneringens bedste fløjspiller, bedste målscorer og bedste spiller. Derudover var der også hæder til Stenmalm, Cleverly, og Spellerberg, der alle kom med på All Star-holdet.