Arkiv

KIF sikkert videre i pokalen


Det er altid en svær størrelse, når et ligahold møder et divisionshold i pokalen, men til trods for en blandet start, viste KIF klassen, og besejrede Otterup med 22-31. KIF Kolding København måtte stille op uden Sebastian Augustinussen, Jens Svane, og nyindkøbte Petter Øverby, der alle var ude med sygdom og skader. Der var derfor plads til unge Jacob Groes i startopstillingen. Netop Groes viste sig utrolig flot frem, især i kontrafasen, hvor den unge højrefløj var lidt af en raket. Samme flotte takter viste Landin på modsatte fløj, og med Marcus Cleverly i målet blev der lukket flot af i den anden ende. Modstanderne fra Otterup ville ikke stå tilbage, og kæmpede hæderligt fra start af, og efter de første par minutter var det også hjemmeholdet der var i front med 5-3. Det fik dog KIF-drengene til at vågne op, og Nicolas Kristiansen agerede general i angrebet, og som en anden skydegal håndboldspiller kanonerede Kristiansen bolden i kassen gang på gang, derfor kunne KIF Kolding København gå til pause med en føring på 11-16. I afslutningen af første halvleg fik Philip Stenmalm ét spøjst rødtkort, da han fik 2x2 minutter for at hive trøjen op over hovedet, og da det var den tredje udvisning, måtte svenskeren gå tidligt i bad. - Det var dog ikke sidste gang, at dommerne måtte have det røde kort op ad lommen, da Magnus Landin i anden halvleg måtte gå samme tunge gang. Ellers bød anden halvleg ikke på meget spænding, KIF Kolding København kunne give spilletid til de unge talenter Mathias Daugaard og Jeppe Larsen, mens at de cruisede en sejr på 22-31 hjem. Kampens topscorer blev Nicolas Kristiansen med 8 mål, men han må dele man of the match med muren Cleverly, der viste særklasse især på skud fra fløjene. KIF Kolding København er dermed kun ét enkelt skridt fra Final4 turneringen, og der trækkes lod til 1/4 finalen på tirsdag efter mændenes Super Cup.