Arkiv

KIF skal til Aalborg i pokalturneringens kvartfinale


IF Kolding København fik en svær lodtrækning til kvartfinalen i pokalturneringen, Santander Cup. Lodtrækningen magede det således, at KIF’erne skal en tur til Aalborg og her møde de danske mestre, Aalborg Håndbold.

Kampen skal spilles i Aalborg senest den 25. oktober – og vinderne af kvartfinalen kommer med til sæsonens Final Four-stævne i pokalturneringen.

Nordjyderne har et stærkt hold med profiler som Andreas Holst Jensen, Martin Larsen, Simon Hald, Mikael Aggefors, Buster Juul, Patrick Wiesmach og Janus Smarason.

Men da Aalborg tirsdag aften spillede Super Cup-finale mod Skjern – og tabte med 17-27 – viste holdet også, at tabet af den norske stjernespiller Sander Sagosen endnu ikke er overvundet, og holdet har derfor på nuværende tidspunkt ikke samme styrke som det Aalborg-hold, der for tre måneder siden sikrede sig DM-titlen.

De tre øvrige kvartfinaler i pokalturneringen skal spilles således: Ribe/Esbjerg-TM Tønder, TTH Holstebro-Skjern Håndbold, GOG-Århus Håndbold.