September 2, 2017

Vi har til denne sæson valgt at lave vores kampprogram digitalt. Vi har vægtet at dette ville være en nemmere løsning for vores tilskuer, samtidig med at vi gerne vil være med til at skåne miljøet ved at spare papiret. Vi håber I tager godt imod vores nye Kampprogram,...

Please reload

Nyt Kampprogram

 

 

Vi har til denne sæson valgt at lave vores kampprogram digitalt. Vi har vægtet at dette ville være en nemmere løsning for vores tilskuer, samtidig med at vi gerne vil være med til at skåne miljøet ved at spare papiret. Vi håber I tager godt imod vores nye Kampprogram, som kan findes på vores hjemmeside kif.dk/kampprogram

 

Se dagens kampprogram til sæsonstartskamp mod TTH Holstebro

LIGE HER

 

 

Please reload

Arkiv
Please reload

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle