Arkiv

En ny svær opgave venter KIF

KIF Kolding Københavns mænd fik en både spille- og pointmæssigt godkendt start på den nye sæson, da holdet lørdag spillede 26-26 hjemme i Brøndby mod TTH Holstebro.

Tirsdag aften venter så en ny svær udfordring, når holdet tager til Århus for i Ceres Arena at møde Århus Håndbold, som startede den nye sæson med et måske noget uventet 25-32 nederlag ude mod nyoprykkede Nordsjælland Håndbold.

Hos KIF’erne var der lørdag mange ting at glæde sig over. I store dele af kampen stod KIF-forsvaret stærkt. Det samme gjorde keeper Marcus Cleverly. Bo Spellerberg var en stærk dirigent i KIF-angrebet, hvor også unge Jacob Groos spillede en rigtig flot kamp og både blev topscorer og dagens ”Man of the Match”.

Da Marcus Cleverly efter 45 minutter fik rødt kort efter et hændeligt sammenstød med TTH’s Peter Balling ændrede kampen karakter. Det stærkt kæmpende KIF-forsvar gik lidt ned i kadence, og vestjyderne kom lettere til deres scoringer. Pludselig var der udlignet, og TTH bragte sig også i front med to, men KIF’erne viste flot moral og på mål af de to fløjkometer, Jacob Groos og Magnus Landin fik KIF’erne udlignet og hentede dermed et både vigtigt og fortjent point.

Tirsdagens udekamp i Århus bliver ikke nemmere. Århus Håndbold præsenterer sig ikke mindst i kraft af en imponerende stærk bagkæde med skytter som Torben Petersen, Minik Dahl Høegh, islandske Omar Ingi Magnusson, Anders Martinussen, Sebastian Henneberg – plus endnu flere profiler. På stregen har de den islandske verdensklassespiller Robert Gunnarsson, og så har de til denne sæson også fået tilgang af den tidligere GOG-profil Tobias Møller, som er en alsidig herre, der både kan bruges på fløjen og som playmaker. Endelig har Århus også fået tilgang af ungdomslandsholdsspilleren Nikolaj Læsø, som er forsvarsspecialist, men ikke desto mindre blev århusianernes topscorer med fem mål i lørdagens kamp mod Nordsjælland.

Så der venter KIF’erne en hård kamp tirsdag aften i Århus. Kampen i Ceres Arena fløjtes i gang klokken 19.30. Er du ikke selv med i hallen for at bakke KIF’erne op kan du se kampen på TV2 Sport.