Arkiv

KIF blev skudt ned

KIF Kolding København kom ikke op på samme niveau tirsdag aften som i sæsonpremieren i lørdags mod TTH Holstebro, da holdet tirsdag aften gæstede Ceres Arena og Århus Håndbold. Og så endte det med et klart KIF-nederlag på 26-33 efter 13-18 ved pausen, da KIF fik ørerne i maskinen i det århusianske skydetelt.

Århusianerne anført af de stærkt skydende bagspillere, Anders Kragh Martinussen og Torben Petersen, som hver scorede ni mål, havde i kampens sidste tre kvarter fuldt ud styr på begivenhederne. KIF-forsvaret fik langt fra tacklet igennem, og det gav mildt sagt ikke gode arbejdsbetingelser for Søren Haagen og Marcus Cleverly i KIF-målet. De kom ikke op på en høj redningsprocent denne aften, og det skyldtes altså ikke mindst, at der aldrig for alvor var ordentlig sammenhæng i KIF-forsvaret, som var alt for åbent for de velskydende århusianere.

Angrebsmæssigt var der i kampens indledning fine takter fra KIF’erne, og en spiller som Morten Bjørnshauge holdt generelt et højt niveau kampen igennem, ligesom en spiller som Philip Stenmalm også gav prøver på sin store skudstyrke.

For KIF’erne handler det nu om at komme videre i teksten. Have fokus på den fight, sammenhold og spilleglæde, som i de kommende svære kampe meget gerne skal give point på kontoen. Der venter en både svær og spændende opgave om en uge hjemme i Sydbank Arena Kolding – tirsdag den 12. september, kl. 19.30 - hvor de danske mestre fra Aalborg Håndbold kommer på besøg. Med en heftig kulisse i ryggen kan KIF’erne forhåbentlig give nordjyderne kamp til stregen – og i den kommende uge vil der med garanti blive forkuseret på træningen i forsvarsspil i KIF-lejren.

KIF’s målscorere i kampen mod Århus Håndbold var:

Morten Bjørnshauge og Philip Stenmalm, begge 6, Bo Spellerberg og Nicolas Lundbye Kristiansen, begge 4, Jacob Groes og Magnus Landin, begge 2, Cyril Viudes og Jens Svane Peschardt, begge 1 mål.

Der var 2850 tilskuere i Ceres Arena Århus.