September 8, 2017

Ulrik Jönsson og Bent Nyegaard fyrer op for en underholdende debat, på tirsdag, når vi tager imod Aalborg Håndbold. Her vil de to håndboldeksperter komme vidt omkring, og der er lagt op til en passioneret og spændende debat, når begge disse 2 herrer, vil komme give os...

Please reload

Kom til underholdende debat til Aalborg-kampen

 

Ulrik Jönsson og Bent Nyegaard fyrer op for en underholdende debat, på tirsdag, når vi tager imod Aalborg Håndbold. Her vil de to håndboldeksperter komme vidt omkring, og der er lagt op til en passioneret og spændende debat, når begge disse 2 herrer, vil komme give os deres mening om FØR, NU,  EFTER, OG ALT DET DER LIGGER IMELLEM

Og det skulle undre hvis de ikke også kom ind på andre forhold end dem. Det kunne jo være de også snakker lidt om Håndbold, og KIF Kolding København. De nye regler og, hvordan de virker PLADSMANGEL KUN PLADS TIL 40 DELTAGERE
 

Først til mølle princippet
 

AMBOLTEN 2 DEN ÆLD GAMLE INDGANG

TILMELDING I FACEBOOKGRUPPEN

"KIF, det åbne debatforum"

https://www.facebook.com/groups/KIFdebat/

find begivenheden og tilmeld dig.

Please reload

Arkiv
Please reload

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle