Arkiv

KIF giver debut til islænding mod BSV


KIF Kolding København har et nyt spændende navn på holdkortet til aftenens svære udekamp i Silkeborg mod BSV. Den 28-årige islandske bagspiller, Olafur Gustafsson, som har en fortid hos blandt andre Flensburg-Handewitt, Aalborg Håndbold og senest har spillet i den islandske liga hos UMF Stjarnan, har skrevet kontrakt med KIF til 2020, og han er altså klar til at træde ind i truppen,

som mandag aften møder sidste sæsons DM-bronzevindere, Bjerringbro-Silkeborg.

-Olafur er en rigtig god all round-spiller, som både er stærk i forsvaret og har et godt skud i angrebet, hvor han kan bruges på alle tre bagspilspladser. Så tilgangen af ham styrker bredden i vores trup, konstaterer KIF Kolding København-træner, Lars Frederiksen.

Han er ikke i tvivl om, at hans mandskab i aften kommer på en særdeles vanskelig opgave i Silkeborg, hvor hjemmeholdet forventer noget nær fuldt hus.

-BSV er én af DM-favoritterne med en stærk og bred trup, konstaterer Lars Frederiksen, som ikke vil spekulere i, om holdet i aften stiller op med eller uden hårdtskydende Nikolaj Markussen.

BSV har masser af andre profiler at tage af: slovenske Sebastian Skube, Nikolaj og Mads Øris Nielsen samt Kasper Olsen og Jakob Lassen i bagkæden, Jesper Nøddesbo og Michael V. Knudsen på stregen, Klaus Thomsen og Rasmus Jensen i forsvaret og på fløjen blandt andre den tidligere KIF’er, Stefan Hundstrup. Og så har BSV også en klassemålmand i Søren Rasmussen, og selvom holdets anden stærke målmand, Sebastian Frandsen lige nu er ude med en skade, lyder rygterne i det midtjyske at holdet forsøger at hente sin tidligere målmand, Kasper Larsen, tilbage fra ligakollegerne, Mors-Thy Håndbold.

For KIF gælder det om at følge op på de gode takter fra sejren over Aalborg Håndbold for knap to uger siden.

-Recepten for os er at spille lige så kompakt i forsvaret, og så spille med omtanke i angrebet. Kan vi spille med en lige så lav fejlmargin, som vi gjorde mod Aalborg kan vi forhåbentlig lave et godt resultat i Silkeborg, lyder forhåbningen fra Lars Frederiksen.