Arkiv

Skidt start på 2. halvleg blev dyr for KIF


Det skulle have været så godt, men helt godt var det nu ikke for KIF Kolding København, da holdet mandag aften i Silkeborg tabte med 28-31 til BSV efter, at KIF’erne var bagud med 13-16 ved pausen.

I første halvleg lagde KIF’erne koncentreret ud og bragte sig foran med 4-1, men hjemmeholdet kom hurtigt på omgangshøjde med KIF’erne. Og BSV’erne fik overtaget, da KIF-keeper Marcus Cleverly med mindre end et kvarter spillet fik rødt kort i en situation, hvor han løb på banen og ramlede sammen en BSV-spiller. Det var ikke det eneste moment, der gjorde at hjemmeholdet havde førertrøjen på. En anden faktor var, at BSV’s højre back, Nikolaj Øris Nielsen fik al for megen plads til at fyre kanonen af, og så endte han med en skudstatistik med syv mål på lige så mange forsøg i første halvleg.

Men kampen var langt fra afgjort med stillingen 16-13 til hjemmeholdet ved pausen. Til gengæld fik KIF’erne en meget skidt start på anden halvleg, da holdet i de første fem-seks minutter lavede masser af fejl, dårlige afslutninger og ditto beslutninger. Og så stod der lige pludselig 21-13 efter fem BSV-scoringer i træk.

KIF’erne viste dog god moral i resten af halvlegen. Spillerne blev ved med at kæmpe, Søren Haagen fik gang i redningerne i KIF-buret, men rigtig spændende blev kampen nu ikke, selvom KIF’erne fik hentet noget af det forsømte ind. Individuelt holdt spillere som Magnus Landin og Morten Bjørnshauge fanen højt, og blev ved med at kæmpe, og det samme gjorde resten af holdkammeraterne i øvrigt. Det fik de efterfølgende også ros for af KIF-trænerduoen, Lars Frederiksen og Lasse Boesen.

Og så er det også værd at bemærke, at islandske Olafur Gustafsson fik megen spilletid i både forsvar og angreb i sin KIF-debut, og han viste i momenter, at han nok skal blive en forstærkning, når han bliver spillet ind på KIF-holdet.

KIF’s målscorere i kampen var:

Magnus Landin og Morten Bjørnshauge, begge 7, Nicolas Lundbye Kristiansen, 4, Bo Spellerberg og Philip Stenmalm, begge 3, Jens Svane Peschardt, 2, Olafur Gustafsson og Cyril Viudes, begge et mål.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding