Arkiv

KIF-træner med respekt for Nordsjælland


Det er et oprykkerhold med masser af ligaerfaring, som mandag aften gæster Sydbank Arena i Kolding, når KIF Kolding København tager imod Nordsjælland Håndbold.

Af samme grund har KIF-træner Lars Frederiksen også masser af respekt for træner Ian Marko Fogs mandskab, som i denne sæson lagde ud med brask og bram, da holdet hjemme besejrede Århus Håndbold med hele 32-25.

-Nordsjælland har et rigtig fint hold med en stærk startsyver. I spillere som Nicolai Pedersen, Aku Kreutzmann og Johan Meklenborg har de en stærk bagkæde. Dan Beck Hansen på stregen er også en stærk spiller, og i Mike Jensen har de også en rigtig god målmand. Men når det er sagt skal vi være favoritter, når man tager i betragtning af, at vi spiller på hjemmebane, mener Lars Frederiksen.

KIF-træneren kunne senest s sit mandskab tabe med 28-31 på udebane mod BSV i en kamp, som var meget op og ned set med KIF-briller.

-Det gode vi tager med fra den kamp er, at spillerne viste den rigtige indstilling og blev ved med at fighte. Det skal vi holde fast i. Spillemæssigt var det en blandet pose bolsjer, hvor vi i første halvleg ikke får lukket ned for Nikolaj Øris, som scorer syv mål på syv forsøg. Og så fik vi en meget skidt start på anden halvleg, hvor vi laver alt for mange fejl og har for mange sløsede afslutninger. Det skal vi lære af, og det er jeg også sikker på, at spillerne tager til sig, siger Lars Frederiksen.

I mandags i Silkeborg fik KIF’s nye islandske spiller Olafur Gustafsson som bekendt debut for KIF.

-Olafur bliver en gevinst for os. Han er stærk i forsvaret, og når han først kommer ind i vores løbebaner og spillestil bliver han også en gevinst angrebsmæssigt, siger Lars Frederiksen.

Han ved endnu ikke, om norske Petter Øverby får come back efter flerer ugers sygdom.

-Petter er i klar bedring, men det er først op til kampstart, at vi afgør om han skal spille mod Nordsjælland, understreger han.

Kampen mandag aften mellem KIF Kolding København og Nordsjælland Håndbold fløjtes i gang klokken 19.30. Kom i god tid i hallen og vær med til at banke stemningen i vejret. KIF’s trofaste publikum skal være med som ottende mand. Det har drengene fortjent!