Arkiv

Vigtig information vedrørende kamp mod Skjern


Vores kamp d. 8/11 vs. Skjern Håndbold er blevet rykket til d. 11/11. Dette skyldes, at programmet gav nogle udfordringer for både TV-selskaberne og Skjerns Champions League deltagelse, og man har derfor fundet frem til, at den bedste løsning vil være, at rykke den frem til d. 11 november. Valget af den 11. november skyldes, at Skjern skal en tur til Bukarest om torsdagen og spille Champions League, som det er blevet bestemt af TV-rettighederne, og at vi KIF skal en tur til Ribe-Esbjerg om tirsdagen, som det er blevet pålagt grundet Ribe-Esbjergs kvalifikation til EHF-cuppen. Det er også blevet forsøgt, at ”omvende” kampen, så man skulle spille kampen i Skjern, og rykke returopgøret til Kolding, men dette er blevet afvist grundet turneringsreglementet, og af TV planlægningen. Den eneste dato, der derfor var brugbar var den 11. november.

Dette betyder også, at kampen rykkes til Brøndby, og EWII Arena, da Sydbank Arena er udlejet til andet arrangement denne dato.

Billetterne bliver sat i salg snarest, og vi håber at se rigtig mange i EWII Arena Brøndby, så drengene kan få super god opbakning.