Arkiv

Svær lørdagskamp venter i Gudme


I de seneste to sæsoner har GOG haft det spille- og resultatmæssige overtag på KIF Kolding København, og fynboerne stiller da også op som favorit, når de lørdag klokken 16.10 tager imod KIF’erne på hjemmebanen i Gudme.

Men i KIF-lejren er man fortrøstningsfulde efter KIF’s sikre sejr mandag aften over Nordsjælland efter en kamp, hvor KIF’erne for første gang i denne sæson kunne stille op med den solide fire-blok i forsvaret af de store drenge Morten Bjørnshauge, Petter Øverby, Olafur Gustafsson og Philip Stenmalm.

Denne forsvarsblok kommer givetvis på hårdt arbejde mod et GOG-hold, som i bagkæden har større bredde end Nordsjælland med klassespillere som Lasse Møller, Niclas Kirkeløkke, Gøran Søgard Johannesen, Frederik Clausen og Lasse Kronborg. Fynboerne har masser af andre stærke profiler på både stregen, fløjene og i den tidligere KIF’er Ole Erevik, som sammen med Frank Mikkelsen udgør en stærk målmandsduo, så KIF-træner Lars Frederiksen er klar over, at der venter en hård kamp forude.

-GOG har et bredt mandskab med topspillere på alle pladser. Så der er ingen tvivl om, at de har holdet til at komme i slutspillet og til at spille med om medaljerne. Vi ved, at de er favoritter lørdag, men kan vi stå kompakt i forsvaret og samtidig spille velovervejet og med lange angreb er vi ikke uden chance. Vi kender recepten mod GOG. Her skal vi minimere fejlene, fordi fejl i angrebet oftest er lig med en GOG-scoring på den knivskarpe kontrafase fynboerne mestrer, siger Lars Frederiksen.