Arkiv

Vigtig info vedr. Mors-Thy kamp


Kampen imod Mors-Thy Håndbold, der var planlagt til lørdag d. 25. november er blevet rykket til d. 23. november. Kampen var fastlagt til EWII Arena Brøndby, men efter den nyelige rokade på Skjern-kampen, der blev rykket fra Kolding til Brøndby, har der været et større puslespil i gang. Dette betyder ydermere, at kampen rykkes fra Brøndby til Gentoftehallen. Det skyldes delvist de aftaler der er lavet forud for sæsonen omkring location og antal kampe, og delvist at KIF Kolding København ønsker at styrke sin profil i Københavnsområdet, og komme ud til andre kroge af København i håb om at knytte flere stærke bånd til fans øst for storebælt. Derfor vil kampen blive spillet i Gentoftehallen d. 23 november.

Be a part of it.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding