Arkiv

Ny svær udekamp for KIF i vente


KIF Kolding Københavns håndboldligamænd kommer på en ny svær mission på udebane, når holdet lørdag klokken 16.10 i Skansen i Sønderborg skal op imod Sønderjyskes håndboldligamænd.

Men efter sidste lørdags solide indsats i Gudme, som endte med et snævert KIF-nederlag på 22-24 er der alligevel en god portion optimisme med i KIF-bussen til det sønderjyske, hvor KIF’erne er forberedt på en vanskelig udekamp på én af ligaens mest heftige hjemmebaner.

-Vi ved, at der venter os en fyldt hal i Sønderborg, og vi er forberedt på at skulle op imod et stærkt Sønderjyske-hold med en solid bredde og en række profiler som blandt andre svenske Mathias Thynell. Men kan vi holde fast i de spillemæssige takter vi viste i Gudme tror jeg på muligheden for point. Jeg hæfter mig ved, at spillerne viste god moral og viste den rigtige indstilling. Selvom vi kom bagud med fem i slutningen af anden halvleg blev spillerne ved med at kæmpe, og havde Philip Stenmalm scoret på tomt mål, da vi var bagud med 22-23 kunne vi sagtens have fået point med hjem fra Gudme, konstaterer KIF-træner Lars Frederiksen.

I kampen i Gudme var det igen solidt forsvarsspil og en stærk Søren Haagen i KIF-målet, som var basis for en god KIF-præstation i en kamp, hvor KIF’erne var presset på bredden i lyset af, at hverken Marcus Cleverly i målet eller Nicolas Lundbye Kristiansen var med. På lørdag i Sønderborg er Marcus Cleverly med sikkerhed tilbage i KIF-truppen, mens Nicolas Lundbye Kristiansen testes lørdag inden kampen.

Kampen mellem Sønderjyske og KIF Kolding København fløjtes som nævnt i gang lørdag klokken 16.10, og de der ikke er på lægterne i hallen i Sønderborg kan se kampen live på TV2 lørdag eftermiddag.