Arkiv

God tro på egne evner i KIF-lejren


Det er et KIF Kolding København-mandskab, som onsdag tager til Aalborg med en god fornemmelse i maven forud for onsdag aftens kvartfinale i Santander Cup, hvor KIF’erne skal op imod de danske mestre fra Aalborg Håndbold.

-Vi glæder os til kampen, men er selvfølgelig bevidste om, at Aalborg er på hjemmebane og derfor klare favoritter. Aalborg er for tiden vant til at spille store kampe, så det her er endnu én af dem, men vi satser på, at vi med vores stærke forsvar kan skabe en spændende kamp, hvor vi kan være med helt til slut. Ud over et stærkt forsvarsspil kræver det, at vi spiller med stor omtanke i angrebet og holder hovedet koldt og undgår fejl. Og så skal vi også gerne have gang i kontrafasen, konstaterer Lars Frederiksen.

Det er kun godt en måned siden de to hold mødtes i ligaen, og i kampen i Kolding den 12. september vandt KIF’erne som bekendt med 23-22 efter Philip Stenmalms sejrsmål i sidste sekund.

-Siden den kamp har både vi og Aalborg haft spillemæssig fremgang. Nu er vi på udebane og nu er vi underdogs, men kan vi vise nogle af de takter vi har vist i de to seneste kampe mod GOG og Sønderjyske er vi ikke uden muligheder for at skabe overraskelsen, mener Lars Frederiksen.

Om han stiller med sit mandskab i stærkeste opstilling vides ikke i skrivende stund. Det er således endnu uvist, om KIF’s stærke højre back, Nikolas Lundbye Kristiansen er så meget ovre sin fodskade, så han spiller onsdag aften.

Hvis du ikke tager med til Aalborg og bakker KIF’erne op kan du følge kampen på TV2 Sport onsdag aften fra klokken 18.30, hvor der er kampstart.