Arkiv

Hård opgave venter KIF i Herning torsdag aften

KIF Kolding Københavns mandlige ligaspillere kan se frem til at skulle knække en hård nød, når holdet torsdag aften – klokken 18.30 – tager til Herning, hvor holdet i Den Runde Hal i MCH Messecenter møder HC Midtjylland.

Det er to mandskaber, som ligger side om side i tabellen. Midtjyderne med ét point flere end KIF’s otte for de første otte ligakampe, så det er særdeles vigtige point, der står på spil torsdag aften for begge mandskaber.

-Der venter os en svær kamp mod et midtjysk mandskab, som senest blandt andet imponerede ved at slå BSV på hjemmebane. HC Midtjylland har i de to norske landsholdsspillere, Espen Lie Hansen og Eivind Tangen to meget skudstærke spillere, men også spillere som Lars Jakobsen og Morten Slundt er med til at fuldende billedet af en stærk bagkæde, som vi med stærkt forsvarsspil skal forsøge at dæmme op for, siger KIF Kolding København-træner Lars Frederiksen.

Midtjyderne har en stribe andre profiler. Jacob Østergaard og Besard Hakaj på stregen. Jørgen Rasmussen og Dennis Kirkegaard på fløjene, og i den tidligere KIF-keeper Anders Petersen er HC Midtjylland også godt besat på målmandsposten.

I landsholdspausen, hvor KIF’erne har måttet undvære Magnus Landin, som var med på A-landsholdet og Jacob Groes Hansen, som var med på U-landsholdet, har KIF’erne trænet godt igennem, og Lars Frederiksen er fortrøstningsfuld i forhold til de kommende opgaver.

-For os bliver nøglen til et godt resultat, at vi finder tilbage til det gode forsvarsspil vi viste i kampene mod GOG og Sønderjyske. Det skal skabe basis for gode præstationer af vore målmænd, og det rækker forhåbentlig til point torsdag aften i Herning, siger KIF-træneren.