November 2, 2017

En storspillende Bo Spellerberg var manden i centrum, da KIF torsdag aften vandt en vigtig 24-23 sejr ude over HC Midtjylland – efter 12-12 ved pausen.

Bo Spellerberg lavede ni af KIF’s 24 mål, og han var også manden som med indspil til medspillerne og overblik dirigere...

Please reload

Bo bankede to vigtige point hjem

En storspillende Bo Spellerberg var manden i centrum, da KIF torsdag aften vandt en vigtig 24-23 sejr ude over HC Midtjylland – efter 12-12 ved pausen.

 

Bo Spellerberg lavede ni af KIF’s 24 mål, og han var også manden som med indspil til medspillerne og overblik dirigerede KIF’s spil – og så var Bo såmænd også i centrum, da han ni sekunder før tid blev præsenteret for et direkte rødt kort for at bremse et sidste midtjysk angreb.

 

I kampen i Herning fik KIF’erne en skidt start, og da holdet efter fire minutters spil var bagud med 4-0 tog træner Lars Frederiksen. KIF’erne fik stabiliseret forsvaret, og der blev spillet med omtanke i angrebet. Efter knap 26 minutters spil kunne Jens Svane Peschardt for første gang bringe KIF’erne i front, da han scorede til 9-10. Den jævnbyrdige kamp fortsatte resten af halvlegen, og i de sidste sekunder kunne Magnus Landin udligne til pausestillingen 12-12.

 

I anden halvleg var det et fokuseret KIF-mandskab, der kom på banen. Der blev tacklet igennem i forsvaret, og i KIF-målet havde Marcus Cleverly en række vigtige redninger. Så efter ti minutter i anden halvleg gik KIF’erne fra 12-12 ved pausen til en føring på 13-18. KIF fortsatte med at have teten, selvom HC Midtjylland kom betænkeligt tæt på ved stillingen 20-22 med syv minutter igen.

 

Men to mål af Philip Stenmalm til stillingen 20-24 bragte for alvor KIF på sejrskurs. Det blev ikke ændret af, at HC Midtjylland scorede tre gange i kampens sidste to minutter. Heraf det sidste mål på straffekast ni sekunder før tid – i kølvandet på Bo Spellerbergs røde kort. De sidste sekunder løb ud, og KIF’erne kunne jublende strække armene i vejret og fejre en meget vigtig sejr på en svær udebane.

 

KIF’s målscorere: Bo Spellerberg, 9, Magnus Landin, 5, Philip Stenmalm, 3, Petter Øverby, 3, Olafur Gustafsson, Jens Svane Peschardt, Jacob Groes Hansen og Morten Bjørnshauge, hver ét mål.

Topscorere for HC Midtjylland: Esben Lie Hansen og Eivind Tangen, begge 4 mål.

Udvisninger: HC Midtjylland: 3, KIF: 4.

1426 tilskuere i Herning. 

 

Please reload

Arkiv
Please reload

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle