Arkiv

Stærkt forsvar skal være nøglen til KIF-succes


Da KIF Kolding Københavns håndboldligamænd i sidste uge hentede en vigtig sejr på 24-23 på udebane mod HC Midtjylland var det ikke mindst et meget stærkt og fokuseret KIF-forsvar, som var recepten på sejr.

Lørdag aften, klokken 18.15 i EWII Arena i Brøndby er det den samme recept KIF-træner Lars Frederiksen vil forsøge at hive op af hatten, når Skjern Håndbold kommer på besøg – også selv om KIF-træneren erkender, at opgaven bliver endnu sværere mod et Skjern-mandskab, som har én af de både bredeste og stærkeste trupper i ligaen.

-Det er der ingen tvivl om. De har holdet til at komme helt til tops i denne sæson, men det ændrer jo ikke på, at Skjern også er under pres, fordi de lige nu kæmper hårdt for at holde trit med topholdene i ligaen – samtidig med, at de har fuld fokus på Champions League, konstaterer Lars Frederiksen.

KIF-træneren har forståeligt nok mest fokus på sit eget mandskab, og han er ikke i tvivl om, at den spillemæssige recept for KIF Kolding København igen – som i de fleste kampe – er at have et stærkt og kompakt forsvar og samtidig spille tålmodigt i angrebet – og undgå de tekniske fejl, som kan sende Skjerns hurtige fløje, René Rasmussen og Anders Eggert afsted i kontraløb.

-Vi spillede meget klogt og tålmodigt i den seneste kamp i Herning, og det samme skal vi gøre lørdag aften i Brøndby, konstaterer Lars Frederiksen.

For KIF’erne bliver udfordringen stor med et Skjern-mandskab med store profiler som Emil Nielsen og Tibor Ivanicevic i målet, Kasper Søndergaard på højre back, de tre stærke svenske profiler i bagkæden, Markus Olsson, Jesper Konradsson og Jonathan Stenbäcken, norske Bjarne Myrhol på stregen – plus masser af andre profiler.

For KIF’erne gælder, at holdet har alt at vinde – og for at det skal blive til point i denne vigtige kamp skal KIF’erne have massiv opbakning fra publikum i EWII Arena Brøndby. Bak KIF-drengene op i alle 60 minutter lørdag aften!

Kampen mellem KIF Kolding København og Skjern Håndbold fløjtes i gang klokken 18.15 – og dermed kolliderer håndboldkampen på ingen måde med VM-kvalifikationskampen i fodbold mellem Danmark og Irland, som spilles samme aften med kampstart klokken 20.45. Du kan sagtens nå at se KIF-Skjern inden fodbolden!