Arkiv

KIF kæmpede i nederlag til Skjern

KIF Kolding København var godt med og Bo Spellerberg var i spillehumør. Skjern var dog skarpest på dagen og snuppede en sejr på 24-28 i Brøndby.

Bo Spellerberg var arkitekten for KIF Kolding København i første halvleg, da de lørdag aften havde besøg af Skjern Håndbold i EWII Arena Brøndby.

Hjemmeholdet startede opgøret fint, men Skjern var skarpe på kontra, når KIF mistede bolden og det straffede gæsterne flere gange. Efter 12 minutters spil gav det en tremålsføring til Skjern.

Emil Nielsen var også velspillende i Skjern-målet og snuppede blandt andet et straffekast fra Magnus Landin. Fløjspilleren tog dog revanche kort efter, da han erobrede bolden, stak afsted i kontra og kunne score i tomt mål.

Bo Spellerberg orkestrerede angrebene hos KIF og splittede et par gange Skjern-forsvaret ad med skarpe finter, ligesom han også scorede på langskud og straffekast. Han kan stadig det hele.

Skjern tilkæmpede sig en del straffekast i første halvleg og her var Anders Eggert sikkerheden selv. Bortset fra en enkelt gang, da Søren Haagen kom ind og snuppede skuddet. Men Eggert var hurtigst over returen, som han sendte i nettet.

Men det var de grønklædte gæster, der havde overhånden mod slutningen af første halvleg og de kunne også gå til pause med stillingen 12-16.

Anden halvleg startede med et hav af brændte chancer hos begge mandskaber. Symptomatisk for KIF’s kamp, var det Bo Spellerberg, der fik hjemmeholdet på tavlen først i anden halvleg, da han omsatte et straffekast til mål.

Søren Haagen snuppede for anden gang i kampen et straffekast på Anders Eggert. Denne gang var der ingen retur til Skjern-fløjen og derfor kunne hjemmepublikummet juble over den flotte redning.

KIF kæmpede sig tilbage på lige efter flere gode angreb og da stadionuret rundede 12 minutter i anden halvleg, havde Jacob Groes netop udlignet til 19-19.

Men så trak Skjern fra igen og med ti minutter tilbage at spille i, var stillingen 20-24.

Haagen, Landin og Spellerberg holdt imidlertid hjemmeholdet inde i kampen med redninger og scoringer på afgørende tidspunkter. KIF hang i, men Skjern holdt dem hele tiden på et par måls afstand.

Skjern var det skarpeste hold i de afgørende situationer på dagen og på trods af flotte præstationer fra Bo Spellerberg Magnus Landin, endte det 24-28.

Bo Spellerberg blev KIF-topscorer med ti mål.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding