Arkiv

To vigtige point på spil


Efter weekendens nederlag til Skjern, drager KIF Kolding København mod vest, hvor Ribe-Esbjerg venter i en yderst vigtig kamp, hvor to point vil lune gevaldigt hos begge mandskaber. I skrivende stund befinder KIF Kolding København sig på en syvendeplads, der giver adgang til slutspillet, og kan med to point i morgendagens dyst ligge en del pres på de nærliggende konkurrenter som HC Midtjylland og Mors-Thy. - Sidste sæsons store overraskelse fra Ribe-Esbjerg har ikke fået den ønskede start, og har kun hentet to sejre i sæsonens første 10 kampe. Forsvaret bliver nøglen til succes Det er ingen hemmelighed, at KIF Kolding København basere deres spil på et solidt forsvar, og det bliver også de store stærke gutter som Øverby, Olafur, Stenmalm og Bjørnshauge, der skal dæmme op for hjemmeholdets unge stjerneskud, Jacob Holm. I den anden ende spiller Bjørnshauge også en stor rolle, og han har vist sig at være en mand, de færreste modspillere kan håndtere, og den stærke stregspiller har fået et sublimt samspil med den alt overskyggende leder på holdet, Bo Spellerberg. I angrebet er det general Spellerberg, der styrer tempoet, og sætter de andre i scene, ligesom han mod HC Midtjylland, og senest i lørdags mod Skjern, viste, at skudarmen stadig kan lave massere af mål. Det bliver i den grad også spændende at se, om Nicolas Kristiansen er helt klar, efter han blev testet lidt af i lørdagens kamp. Med en ekstra bagspiller, vil det betyde, at KIF Kolding København kan holde kadencen oppe i længere tid, og det vil have en kæmpe betydning, hvis den tidligere HIK'er vil være med på banen. Top 3 målscorere 1. Bo Spellerberg 49 (målprocent 55%) 2. Philip Stenmalm 48 (målprocent 60%)

3. Magnus Landin 43 (målprocent 73%) Top 3 assist

1. Bo Spellerbeg 40 2. Philip Stenmalm 39 3. Nicolas Kristiansen 9

Top 3 udvisninger 1. Morten Bjørnshauge 10 (1,0 per kamp) 2. Philip Stenmalm 7 (0,70 per kamp) 3. Olafur Gustafsson 5 (0,71 per kamp) Kampen spilles i morgen aften kl. 18:30 - Den kan følges på TV2 Sport