Arkiv

Landin fortid i KIF til sommer


Efter en årrække som profil på KIF Kolding København, er det en god blanding vemod, og stolthed, at KIF Kolding København siger på gensyn til Magnus Landin. Venstrefløjen kom til KIF Kolding København tilbage i 2014, og allerede året efter debuterede den unge stjerne på det danske landshold. Det seneste års tid, har han bygget en masse på sit spil, og både i angrebet, såvel som i forsvaret, kan den unge Landin gøre en forskel. Der er heller ikke nogen tvivl om, at Magnus Landing vil blive savnet på KIF-holdet. -”Magnus er en utrolig vigtig spiller for os, og han er en god knægt at have i truppen. Siden hans VM-debut tilbage i januar, har der været stor interesse for Magnus, og vi er utroligt glade for den tid Magnus har haft hos os, og det bidrag, samt engagement, han har leveret for klubben og fansene. Vi er naturligvis stolte over, at vi kan hjælpe Magnus med at opfylde sin drøm, og vi vil se frem til at følge ham, og hans karriere fremadrettet de næste mange år”, lyder det fra Lasse Boesen. Magnus Landing har qua sit efternavn længe været kendt som et stort talent, men det var for alvor ved årets VM, at hele Danmark fik øjnene op for det store talent. Hovedperson selv ser også frem imod det næste skridt. -”Personligt har det været et godt år, jeg kom med til VM, og føler selv, at jeg spillede en fornuftig slutrunde. Nu har jeg været i KIF i snart fire år, og er glad for min tid i klubben, og den rejse jeg har været en del af. Jeg har lært meget, spillet sammen med store profiler i dansk håndbold, og det har været med til at forme mig som den spiler jeg er i dag. Det føles naturligt for mig, at tage det næste skridt i min karriere, når min kontrakt udløber til sommer, og jeg ser frem til flere store oplevelser i min kommende klub, men først er der naturligvis fuldt fokus på KIF resten af sæsonen”, lyder det fra den snart forhenværende KIF-fløj , Magnus Landin. Hverken Lasse Boesen eller Magnus Landin ønsker at kommentere på hvilken klub, det er der har indgået kontrakt med Magnus Landin, og vil selv give den kommende klub mulighed for at offentliggøre nyheden.