Arkiv

Kom til åbent hus i Peak Clinic


KIF Kolding København Håndbold indgår samarbejde med lokal sundhedsklinik.

KIF Kolding København og den lokale sundhedsklinik, Peak Clinic, har indgået et samarbejde i Sydbank arena, hvori Peak Clinic har lejet sig ind på første sal og tilbyder fysioterapi, genoptræning af skader samt fysisk træning af børn fra bredde til eliteidræt.

Peak Clinic er en kendt lokal sundhedsklinik, som blev etableret tilbage i 2007 af Fysioterapeut Per Geisby Erichsen. Peak Clinic har samarbejdet med Kolding Elite i at fremme talentudviklingen hos Brændkjærskolens elever, ligesom klinikken til daglig anvendes af såvel almene borgere som af elitehåndboldspillene fra KIF Kolding København.

Med etableringen af Peak Clinic kan alle brugere af Sydbank arena tilbydes en professionel sundhedsfaglig ekspertise, hvad enten der er tale om skader og eller fysisk træning.

Peak Clinic holder ÅBEN HUS for alle fredag d. 1 December og Lørdag d. 2 december i klinikkens lokaler på ambolten 2-4, 1 sal, 6000 Kolding. Læs mere på www.peakclinic.dk