Arkiv

Ny tæt kamp i vente mod Mors-Thy


KIF Kolding Københavns mænd har i denne sæson gjort sig til vane at spille tætte kampe i ligaen, men i modsætning til sidste sæson, hvor de tætte afgørelser ofte faldt ud til modstandernes fordel, har KIF’erne i denne sæson trukket sig sejrrigt ud af flere af de kampe, hvor afgørelsen var på vippen i de sidste sekunder – her tænkes på kampene mod Aalborg, HC Midtjylland og senest i sidste uge mod Ribe-Esbjerg HH.

Torsdag aften i Gentoftehallen – med kampstart klokken 20.30 – er der lagt op til en ny tæt affære mod Mors-Thy Håndbold, der ligesom KIF ligger i det brede midterfelt i ligaen med 12 point for 11 kampe. Så med en lidt forslidt kliche er der tale om en ”fire points-kamp” mellem to hold, som bejler til en plads blandt de otte hold, som kommer i slutspillet.

KIF-træner Lars Frederiksen har behørig respekt for dagens modstander, Mors-Thy Håndbold, og så har han en velkendt recept med til kampen.

-Mors-Thy har gjort det rigtig godt. De har et stærkt mandskab med to uhyre skudstærke profiler i den norske venstre back, Erik Thorsteinsen Toft og svenske Marcus Dahlin på højre back. Så vores recept er den samme som i den seneste kamp mod Ribe-Esbjerg – et kompakt og hårdt fightende forsvar. Mod Ribe-Esbjerg var det recepten til sejr, og det betød så også, at Søren Haagen stod en rigtig god kamp for os, konstaterer Lars Frederiksen.

Lige som i sidste uge må det forventes at være et decimeret KIF-mandskab, som stiller op. Norske Petter Øverby er fortsat tvivlsom, og det samme er KIF’s stærke unge højre back Nicolas Lundbye Kristiansen, som kan ærgre sig over, at han næppe kommer på banen i Gentoftehallen, hvor KIF Kolding København er gået sammen om arrangementet med Nicolas’ gamle klub, HIK, som han spillede for, inden han for halvanden sæson siden kom til KIF.

I KIF Kolding København håber vi på, at KIF’erne får massiv opbakning i det nordlige København, hvor kampen fløjtes i gang klokken 20.30 torsdag aften!